Creators Architects | Chattisgarh Public Service Commision
Chattisgarh Public Service Commision, a public building designed as a structural response to climate, context, foot fall and internal environment creation. Functionally designed using blocks, floor stacking and user flow, the central area is developed as a peaceful place with trees and seating proving a quality break out space.
217
single,single-portfolio_page,postid-217,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Chattisgarh Public Service Commision, Naya Raipur

About This Project

Public Service Commission building, a public building in Naya Raipur area is a structure responding to climate, context, foot fall and internal environment creation. Functionally designed using blocks, floor stacking and user flow, the central area is developed as a peaceful place with trees and seating proving a quality break out space.

Attracts a lot of footfall in busy hours and the building specifically responds towards this aspect by providing exam friendly facilities and flexibility. Possibility to attach toilets, internal lift core, a separate secretariat, separate entrances for different kind of visitors makes the user flow very convenient.

Status

Design development stage

Value

INR 30 cr

Client

Naya Raipur Development Authority

Location

Naya Raipur, Chhattisgarh

Facility

Office Facility building

Category
Architectural, Offices and Headquarters, Selected
Tags
shared facilties, smart user flow, Sustainable, wind flow